Home Events Optreden Close Harmony & Popkoor Hitchmen

Optreden Close Harmony & Popkoor Hitchmen

Op woensdagavond 24 april om 20.00 uur geven de Close Harmony zanggroep o.l.v. Jack Kat (saxofoon, keyboards, componeren, arrangeren en dirigeren) én Popkoor Hitchmen o.l.v. Jan Jaap Langereis (blokfluit, dirigeren) een optreden in de Raadzaal van de Muziek-en Dansschool Heiloo. Kom langs en geniet van prachtige stemklanken. Volgend seizoen starten Jack en Jan Jaap nieuwe reeks. Heb je hier oren naar en ben je benieuwd wat de zanggroepen inhouden, kom dan op 24 april alvast inspiratie opdoen en na afloop kan je met de docent en leden in gesprek onder het genot van koffie/thee en wat lekkers.

Close Harmony is enthousiaste groep die bestaat uit 13 leden en in januari van dit jaar zijn gestart. Het zingen van deze vorm van muziek is een uitdaging, omdat iedere stem binnen het ensemble even belangrijk is. Het is een van de moeilijkste vormen van zingen met een groep. Een mooie uitdaging en dat hebben de leden van de zanggroep al goed onder de knie. Er worden nummers gezongen als ‘Because’ van Lennon-McCartny, ‘Something’ van George Harisson met arrangementen van Jack.

Popkoor Hitchmen is een kleine en enthousiaste groep zangers dat op donderdag repeteert op de Muziek- en Dansschool Heiloo. Het popkoor is gespecialiseerd in Americana. Een groep zangers en zangeressen die niet alleen gangbare nummers maar ook bijzondere teksten en gevoelige nummers zingt. Van americana, gospel tot moderne pop en altijd meerstemmig. Je stem doet ertoe en de uitdaging zit in een klinkende samenzang van vier stemsoorten.
Tot dan! We kijken ernaar uit.
Alvast aanmelden? Dat kan hier.

Datum

apr 24 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:00

Locatie

Raadhuisweg 4
Categorie
QR code