Regelmatig worden er workshops, korte cursussen en projecten aangeboden zoals: Dino-fluit, Kleuterviool, Muziekoriëntatie en Op een kleine harp kan je het leren. Muziek-en Dansschool Heiloo verzorgt ook de HaFabra A t/m D opleiding voor leden van muziekverenigingen maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in muziektheorie.

Muziek-en Dansschool Heiloo is expert op het gebied van instrumentaal onderwijs en heeft professionele en betrokken docenten. De gekwalificeerde docenten staan klaar om met enthousiasme hun kennis te delen. Lessen volgen op een muziekschool heeft veel voordelen: denk aan samenspel, concerten en toezicht op de kwaliteit van de lessen.

Samen muziek maken is wat Muziek-en Dansschool Heiloo uniek maakt. Het is van grote waarde en bij ons mogelijk om in ensembleverband te spelen. Er zijn ensembles en koren voor verschillende leeftijden en niveaus. Een popbands wordt meestal gestart in projectvorm, dit wordt gecommuniceerd via de website, nieuwsbrieven en de lokale pers. Voor leerlingen van Muziek-en Dansschool Heiloo geldt een gereduceerd tarief.

Houd je van dans, zang en/of toneel? Muziek-en Dansschool Heiloo biedt dans- en musicallessen met professionele docenten! Kom langs voor een gratis proefles.

Dans

Musical

Speciaal voor scholen hebben wij aanbod, dat compleet op maat gemaakt kan worden voor uw school. Er is van alles mogelijk, bijvoorbeeld rondom feestperioden. Musical, dans, theater, zingen: roept u maar! Samen met u bekijken we wat mogelijk is en kijken daarbij ook naar uw budget. Om u vast een indruk te geven, kunt u hieronder een kijkje nemen.