Eerlijk & Werelds evenement

Reis je mee door de wereld?

Save the date! Op 1 oktober 2022 organiseren Eerlijk & Werelds fairtrade cadeaus, Stichting Veldwerk, Bibliotheek Heiloo en Muziek- en Dansschool Heiloo een informatieve en kleurrijke dag met activiteiten en leuke acties.

Om 11.30 uur geeft René Groot van Stichting Veldwerk een presentatie in de Bibliotheek. René neemt je mee naar Nepal, waar Veldwerk al jaren actief is. Daar zijn projecten opgezet om de leefomstandigheden van vrouwen en kinderen te verbeteren. Je bent van harte welkom vanaf 11.00 uur, de koffie/thee staan klaar! Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld maar je kunt ook gewoon binnenlopen.

De Bibliotheek geeft de aftrap voor een maand vol activiteiten vanwege het 60-jarig bestaan.
Bij Eerlijk & Werelds is zilversmid Dambar uit Nepal weer aanwezig met een mooie collectie zilveren sieraden. Daarnaast is er een kraam van Stichting Wol uit Limmen. Deze stichting verkoopt producten uit Burkina Faso en ondersteunt hiermee opleidingsprojecten &  er zijn leuke acties!

Eerlijk & Werelds, Stationsweg 105, is op 1 oktober open van 11.00 tot 17.00 uur.

Muziek- en Dansschool Heiloo zorgt voor muziek tussen 12.30 en 14.00 uur. De optredens vinden plaats schuin tegenover Eerlijk & Werelds (voor het pand van de voormalige Rabobank).

Kortom: we zien je graag op 1 oktober!

Datum

okt 01 2022
Verlopen!

Tijd

11:30 - 14:00
Categorie
QR code