Home Events - Muziek en Dansschool Heiloo Evenementen Workshop Flute Colors met Rogier de Pijper

Workshop Flute Colors met Rogier de Pijper

Zaterdag 19 nov 2022: Workshop Flute Colors met Rogier de Pijper.
TICKETS VIA DE WEBSITE
> € 15,- per persoon
> 11.00-13.00 uur Workshop
> 13.00-14.00 uur lunch (zelf meenemen)
> 14.00-16.00 uur fluitorkest olv Rogier de Pijper

> Niveau: min 4 jaar les

De Flute-Colors workshop is een ontdekkingsreis naar alle mogelijkheden van de dwarsfluit. We gaan de fluit laten klinken zoals je het niet vaak hoort. Op een luchtige en laagdrempelige manier werken we in kleine stappen aan verschillende klanken, die soms heel mooi, soms grappig en altijd heel verrassend zijn. Je leert niet alleen hoe die deze technieken kunt spelen, maar ook hoe je ze kunt gebruiken om een nog betere fluitist te worden. Om een idee te geven kun je alvast een kijkje nemen op www.flutecolors.com.

Neem je wel je fluit mee!! We gaan met z’n allen tegelijk dingen uitproberen!

Om 14.00 uur heb je je fluit helemaal nodig (of je piccolo, altfluit of basfluit). We gaan met z’n allen mooie verschillende stukken spelen olv Rogier de Pijper. Partijen kunnen we digitaal naar je toesturen.

Eigenlijk is het een heerlijke dag met veel fluiten samenspelen. Dus veel doen!!!

Rogier de Pijper
Rogier de Pijper werkt als freelance fluitist. Tot 2013 heeft hij lesgegeven aan het conservatorium van Tilburg. Nu geeft hij in Nederland en daarbuiten concerten en workshops met zijn nieuwe boek ‘Flute Colors’. Rogier heeft docent muziek gestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam, zijn masterdiploma voor fluit behaald aan het conservatorium van Tilburg en fluit aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

Datum

nov 19 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 16:00
Categorie
QR code