Bij de Muziek- en Dansschool Heiloo hebben in haar 60-jarig bestaan duizenden cursisten een instrument leren bespelen, gedanst en musicallessen gevolgd. Het betreft een compacte organisatie met zo’n 30 professionele medewerkers en enkele vrijwilligers. De cursisten waarderen de docenten met een gemiddeld rapportcijfer van 8,7. Samenspel en samenwerking hebben we hoog in het vaandel. Presentaties, concerten, voorspeelavonden en evenementen staan in de agenda.

Ook op de basisscholen in Heiloo is de Muziek- en Dansschool actief. Zo helpen we met de beleidsvorming en een professionele programmering: afgestemd op de behoeften van de scholen.

Kortom: bij de Muziek- en Dansschool Heiloo ben je aan het juiste adres voor muzieklessen, danslessen en musicallessen. Voor alle leeftijden.

Steun de Muziek- en Dansschool Heiloo
Culturele voorzieningen zijn broodnodig voor de levendigheid voor gemeentes. Ook voor Heiloo. Om de kwaliteit van het onderwijs aan de Muziek- en Dansschool Heiloo hoog te houden en om het een kunstenschool te laten zijn voor alle Heilooërs, zijn naast de gemeentelijke subsidies giften en bijdragen uit fondsen zeer welkom.

Dit kan gaan om materialen, instrumenten, concerten, projecten, vrijwilligerswerk of financiële giften. Onder bepaalde voorwaarden kunt u hier flinke aftrek voor krijgen in uw aangifte inkomsten- of omzetbelasting. Zie bij de informatie over de Anbi-status van De Muziek- en Dansschool Heiloo.

Als ANBI dient de Muziek- en Dansschool Heiloo een aantal gegevens te publiceren. Deze zijn terug te vinden op de website van de Federatie voor Cultuur.