Home Events - Muziek en Dansschool Heiloo Jubileum Jubileum: Optredens in verzorgingstehuizen en dagbesteding

Jubileum: Optredens in verzorgingstehuizen en dagbesteding

Op 8 januari 2022 is het de verjaardag van Muziek-en Dansschool Heiloo. Het is 60 jaar geleden dat de Volksmuziekschool haar deuren opende. Hier hebben tienduizenden leerlingen muzieklessen gevolgd, gezongen, geacteerd en gedanst. En vanuit hier werken we zo veel mogelijk samen met het onderwijs en andere verenigingen en culturele organisaties in Heiloo. We willen met oud-docenten, collega’s en oud-cursisten én met Heiloo ons jubileum vieren.

Als maatschappelijke organisatie willen we graag iets terugdoen voor de gemeenschap in Heiloo. Daarom trakteren we bewoners en cliënten van verzorgingstehuizen en dagbesteding op optredens muziek, dans, musical en theater door docenten en cursisten. Ken je ook een organisatie waar men zo’n middagoptreden op prijs stelt? Stuur dan gerust een e-mail naar info@muziekendansschoolheiloo.nl. Wil je optreden? Laat dat weten aan je docent.

De planning was om onze verjaardag te vieren op 15 januari maar corona gooide roet in het eten. We gaan het weer oppakken op zaterdag 9 april en op zaterdag 14 mei.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door TAQA cultuurfonds.

Op 25 juni vieren we onze verjaardag nogmaals met ons Veld-Festival dus SAVE-THE-DATES! Bent u oud-docent/bestuurder/medewerker en wilt u van de partij zijn tijdens het festival en de receptie op zaterdag 25 juni van 17.00 – 18.00  uur? Stuurt u dan gerust een e-mail naar info@muziekendansschoolheiloo.nl.

Datum

mei 14 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 16:00
Categorie
QR code