Jubileum: Veld Festival

Muziek-en Dansschool Heiloo viert jubileum met een zomers festival

In januari is het 60 jaar geleden dat de Volksmuziekschool haar deuren opende. Hier hebben tienduizenden leerlingen muzieklessen gevolgd, gezongen, geacteerd en gedanst.

Op 25 juni 2022 organiseren we een festival in het aangrenzende parkje van ons pand met allemaal leuke optredens voor alle cursisten en inwoners van Heiloo en omstreken. Het parkje rondom de muziekschool wordt omgetoverd tot een festivalterrein met podia en tenten voor diverse optredens en natuurlijk met een kidscorner. Een gezellig festivalletje waarin zo veel mogelijk cursisten kunnen stralen én publiek kan genieten van de optredens.

AANSTAANDE ZATERDAG 25 juni, om 13:30 uur opent de burgemeester ons festival. Het wordt een geweldig leuk festivalletje voor het HELE gezin met spetterende optredens, foodtruck, kidscorner en Kunstparade. Geen strandweer maar wel PERFECT festivalweer. Gratis entree en iedereen is van harte uitgenodigd.
Benieuwd naar het programma? De timetable is online!
Naast het vieren van onze verjaardag, de prachtige expositie van de Kunstparade, nemen we zaterdag ook afscheid van twee collega’s. Zowel Will van Toor (na 46 jaar lesgeven) als Remmert Tromp (na 11 jaar lesgeven) gaan volgend cursusjaar met pensioen. In de Will & Remmert tent kan er uitgebreid afscheid van ze worden genomen. Wil je nog wat spelen voor ze, dat kan ook, kruip gerust het podium op. We gaan er een gezellige dag van maken!

> Klik hier voor het complete programma

 

Datum

jun 25 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00
Categorie
QR code