Home Events Muziek- en Dansschool Heiloo 60 jaar!

Muziek- en Dansschool Heiloo 60 jaar!

Muziek-en Dansschool Heiloo viert jubileum een zomers festival

In januari is het 60 jaar geleden dat de Volksmuziekschool haar deuren opende. Hier hebben tienduizenden leerlingen muzieklessen gevolgd, gezongen, geacteerd en gedanst. En vanuit hier werken we zo veel mogelijk samen met het onderwijs en andere verenigingen en culturele organisaties in Heiloo. We willen met oud-docenten, collega’s, oud-cursisten, cursisten én met Heiloo ons jubileum vieren.

Laten we hopen dat de huidige lockdown tot het gewenste effect leidt zodat we na 15 januari weer live aan de slag kunnen. Graag waren we ons jubileumjaar anders van start gegaan. Maar… wat in het vat zit verzuurt niet. Zo zouden we voor ons eerste jubileumfeest vele optredens verzorgen in verzorgingshuizen en bij dagopvanglocaties ter ere van ons 60-jarig bestaan. Dit idee werd zo enthousiast ontvangen, dat we dat later alsnog graag gaan doen.

Op 25 juni 2022 (in hetzelfde weekend als de Kunstparade) organiseren we een festival in ons gebouw en het aangrenzende parkje met allemaal leuke optredens voor alle cursisten en inwoners van Heiloo en omstreken. We willen daartoe het parkje omtoveren tot een festivalterrein met allemaal podia voor diverse optredens. Natuurlijk bieden wij dan ook een podium aan partners waar we graag mee samen werken als de muziekverenigingen, Theaterbende en diverse koren. Een gezellig festivalletje waarin zo veel mogelijk cursisten kunnen stralen én publiek kan genieten van de optredens.

Datum

jan 08 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
Categorie
QR code
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *