Home Events Culturele Salon: Popkoor Spot-On

Culturele Salon: Popkoor Spot-On

De Ster In Jou – Een eigentijds kerstverhaal met een lach en een traan, omlijst met bekende popliedjes. Een koor van 60 leden!

> zaterdag 17 december en woensdag 21 december 20:15 uur
> TICKETS

De zwangere Maria leert Jozef kennen op een treinstation terwijl ze beide vluchten voor de oorlog in hun land. Dat is het begin van dit mooie, ontroerende en moderne kerstverhaal, gebracht door de acteurs van Vrij Zijn Theater en de zangers van Popkoor Spot-On! Dit muziektheater is ontstaan uit de unieke samenwerking tussen Popkoor Spot-On! en regisseur Anderson Farah. Zij hebben zich laten inspireren door de The Passion, de muzikale paasvertelling, maar gekozen voor een moderne en actuele versie van het kerstverhaal. Door de combinatie van mooie, herkenbare liedjes en toegankelijke scènes raken én vermaken ze de toeschouwer.

Popkoor Spot-On! is een ambitieus koor uit Alkmaar dat sinds 2018 bestaat. Het repertoire bestaat uit een leuke mix van moderne pop en rock en een aantal ‘gouwe ouwe’ hits. Van lekkere swingende nummers tot prachtige ballads, allemaal in mooie meerstemmige arrangementen. De ongeveer 60 mannen en vrouwen worden begeleid door een live band. De enthousiaste dirigente Brenda Stolk zorgt ervoor dat ook het publiek niet stil kan blijven zitten.

Anderson Farah is na 30 jaar acteerervaring in theater en film het creatieve brein achter Vrij Zijn Theater in Alkmaar. Hij is de artistiek leider, schrijft de scripts, regisseert, bedenkt de choreografieën, geeft workshops acteren en schilderen en speelt zelf mee. Bovenal is hij voor alle betrokkenen een enorme inspiratiebron. Hij weet als geen ander mensen te verbinden en laat hen het beste uit zichzelf halen.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Culturele Salon. Een initiatief van de samenwerkingspartners Bibliotheek HeilooWitte Kerk Heiloo en de Muziek- en Dansschool Heiloo en Theater de Beun.

 

 

 

Datum

dec 17 - 21 2022
Verlopen!

Tijd

20:15 - 22:00
Categorie
QR code