Music Production

JAAAAAAA, Leonard (docent cursus Music production) is genomineerd voor 2 (!) Sublime Awards: Beste Talent én Beste Song van 2021.
Er is een uitreiking op 18 februari die ook op Radio & TV wordt uitgezonden mits hij genoeg stemmen heeft om bij de laatste 3 te komen. Het is een ontzettend mooie kans voor zijn carrière dus vraag hij jullie allen te stemmen en dit nieuws te verspreiden:
Stem op Leonard Luka!👉 www.sublimeawards.nl

Luister je de hele dag naar muziek en wil je weten hoe je die muziek zelf kan maken op je laptop? Misschien bespeel je al een instrument en wil je graag de muziek maken die je zelf tof vindt. Of ben je al volop aan het produceren en wil je graag samenwerken met anderen.

Meld je dan nu aan voor onze nieuwste cursus Music Production!
Je leert alles over het maken van muziek op je laptop, net als bijvoorbeeld Martin Garrix of Kanye West. In kleine groepjes ontmoet je ook nog eens andere jongens én meiden die net zoals jij na school niet kunnen wachten tot ze weer kunnen werken aan hun eigen muziek.
De lessen vinden grotendeels online plaats, hierbij heb je nodig:

 1. Een laptop met stabiele internetverbinding/camera/microfoon
 2. Goed werkende oortjes of koptelefoon
 3. Zoom geïnstalleerd
 4. Headphones en/of goede speakers (naast je laptopuitgang)
 5. Voor de Pro worksop: Basiskennis van je favoriete DAW (bijv. Logic, FL Studio, Ableton etc.)
 • Music Production Basic (leeftijd 11-13)
  Je luistert de hele dag naar muziek en speelt (misschien) al een instrument. Je wilt graag je eigen beats of liedjes maken, maar je weet niet waar je moet beginnen. Aan het einde van deze cursus snap je hoe een track in elkaar zit en hoe je zowel een bestaande track kan bewerken (remixen) of een totaal nieuwe beat kunt maken in Bandlab. Misschien stroom je zelfs wel door naar Music Production Plus of Pro!
 • Music Production Plus (leeftijd 13-15)
  Je kent de basics van Bandlab, het maken en bewerken van tracks en beats. Misschien gebruik je zelfs al een ander programma (bijv. Ableton, Logic of FL Studio). In deze cursus gebruiken we de skills die je hebt opgebouwd om verder te leren over melodiëen, akkoorden, drumbeats en effecten.
 • Music Production Pro (16 – 21 jaar)
  Je weet je weg al met je favoriete DAW (bijv. FL Studio, Ableton of Logic) en kan niet wachten tot je na school met je nieuwste productie aan de gang kan gaan*. David Guetta, Kanye West en Deadmau5 zijn geen onbekenden voor je. Je bestudeert al uren aan YouTube video’s en verzamelt regelmatig samples en loops. Je droomt er misschien van ooit in je eigen studio te zitten. *Muziekstijl is niet belangrijk. In deze cursus focussen we ons vooral op de volgende dingen:
  – Van losse loops en beats naar volwaardige tracks
  – Leren je eigen melodiëen en akoorden te bedenken
  – Leren opnemen en produceren met echte instrumenten/vocals (out-of-the box vs in-the-box)
  – Dieper ingaan op plugins/synths en samples (je tracks zo uniek als mogelijk maken)
  – Eerste collaborations (samenwerkingen) opzetten met elkaar.

  Start: in 2022. Tijd afhankelijk van de groep waarin je wordt ingedeeld
  Kosten: € 70,- voor 10 lessen
  Docent:
  Leonard Luka (zie op spotify!)