NIEUW: Music Production Met DJ Daan Rodenburg maak je jouw eigen muziektracks!

Dol op muziek en wil je jouw eigen muziektracks op je laptop leren maken? Dat kan! De workshop wordt gegeven door producer/DJ Daan Rodenburg. Hij heeft al twee belangrijke prijzen gewonnen tijdens Amsterdam Dance Event en de remix contest van Julian Jordan. Als geen ander kan Daan je de fijne kneepjes leren als het gaat om het maken van beats op de laptop.

Daan Rodenburg maakt al van jongs af aan muziek en is derdejaars aan het Conservatorium van Haarlem. Zijn muzikale talent is niet zomaar uit de lucht gevallen. “Als klein kind trommelde ik al op van alles en nog wat,” vertelt Daan. Op zevenjarige leeftijd startte hij met drumles bij de Muziekschool-en Dansschool Heiloo. “Dat ik nu lesgeef op de muziekschool maakt de cirkel mooi rond”. Jarenlang heeft Daan op feestjes en evenementen gedraaid en heeft zich daarnaast gestort op het produceren.

Daan Rodenburg is bekend onder de artiestennaam TRANS:T en heeft inmiddels onder het platenlabel van Martin Garrix een track uitgebracht. Ook kan hij al meerdere prijzen achter zijn naam schrijven, zoals de Demolition XXV muziekcompetitie gewonnen tijdens Amsterdam Dance Event 2022 en voor de ‘Losing My Head’ remix contest in 2023 van Julian Jordan (DJ en musicproducer). Deze knallende drum-‘n-bass remix is nu al te horen geweest op de grootste stages over de hele wereld.

Op donderdag 4 april start Daan opnieuw de workshop ‘Music Production’. De workshop wordt aangeboden door de Muziek-en Dansschool Heiloo en is écht voor alle leeftijden. Heb je een laptop en wil je zelf muziek leren produceren? Met het muziekprogramma Abelton leert Daan je alles over het maken van muziek op je laptop, net als bijvoorbeeld Martin Garrix en Ye. Van het maken van eenvoudige eigen loops, simpele tracks tot het creëren van een totaal nieuw nummer of remix. Daan maakt je wegwijs als je nog geen ervaring hebt maar ook als je al tracks maakt of uitbrengt. De workshop is voor alle niveaus.

Dus heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al enige ervaring en zoek je juist advies van een professional uit het vak over hoe je je producties kunt verbeteren? In beide gevallen zit je goed bij de Muziek-en Dansschool Heiloo. De workshop start op 4 april van 19.00 – 20.30 uur (de eerste les duurt 2 uur). Kijk op de website voor aanmelden en alle informatie: muziekendansschoolheiloo.nl.

Leeftijd: 10+
Start: seizoen 2024-2025 (10x)
Tijd: 19.00 – 20.30 uur Let op: De eerste les zal 2 uur duren van 19.00 tot 21.00 uur.
Docent: Daan Rodenburg

> Aanmelden