SANNE MALLANT – MUSICAL

Sanne Mallant is van jongs af aan altijd bezig geweest met zang en theater. Ondanks deze liefde koos ze na de middelbare school eerst voor een opleiding in een heel andere richting: Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het succesvol afronden van deze studie bleven zang en theater aan haar trekken en is ze toch nog een musicalopleiding gestart. Sindsdien is ze actief als musicalartiest, zangeres, docent en coach.

 

Docent

Bij de Muziek- en Dansschool Heiloo geeft Sanne verschillende musicallessen en zangles aan de musicalleerlingen. In de musicallessen komen alle drie de musicaldisciplines aan bod: zang, spel en dans. Het leukste aan het lesgeven: zien hoe de leerlingen  hun grenzen leren te verleggen en steeds meer zelfvertrouwen krijgen op persoonlijk en theatraal vlak.

Naast haar werk bij de Muziek- en Dansschool Heiloo is Sanne ook zang- en musicaldocent bij verschillende andere muziekscholen, verenigingen en zanggroepen.

 

Zangeres

Daarnaast is ze natuurlijk ook zelf actief als zangeres. Met een repertoire dat zowel pop, musical, kleinkunst als klassiek omvat, is Sanne een veelzijdige zangeres te noemen. Maar ongeacht het muziekgenre: met haar warme en mooie stem is ze altijd in staat om mensen te raken. Als zangeres is ze actief in verschillende formaties, zowel solo als met collega zangers of in bands. Ook wordt ze regelmatig gevraagd als soliste bij concerten.

In 2016 deed Sanne mee aan The Voice of Holland (Blind Auditions, Battles & Knock-Outs). Zij startte in Team Borsato en werd later gestolen door coach Anouk.

Kijk voor meer informatie over Sanne Mallant ook even op haar eigen website: www.sannemallant.nl

Optredens Sanne Mallant in The Voice of Holland

Foto’s van optredens

Bij Sanne kun je de volgende lessen volgen:

Sanne Mallant Muziek- en Dansschool Heiloo musical lessen