Home Events Vervolg Nieuw Talent Orkest

Vervolg Nieuw Talent Orkest

Nieuw Talent Orkest (met instrument in bruikleen). Echt iets voor jou!

Wil jij zonder muzikale ervaring een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen én samen muziek maken.
Dat kan bij Nieuw Talent Orkest Heiloo!

Nieuw Talent Orkest is een muziekproject voor volwassenen. Muzikale ervaring is niet nodig. Je maakt tien weken lang kennis met een geweldige nieuwe hobby. In een ontspannen, sociale sfeer. Het plezier staat voorop.

In februari is de eerste reeks van 10 repetities van start gegaan. Een succesvol avontuur met als kers op de taart op 7 april een optreden voor publiek in de raadzaal aan de Raadhuisweg 4.

Het orkest smaakt naar meer hebben we gemerkt. Dus daarom hebben we besloten om een vervolg in te plannen.

De opzet:

  1. 6 repetities van het Nieuw Talent Orkest o.l.v. Simon Boerke. Deze repetities zijn ingepland van 25 mei tot en met 29 juni, wederom op de zaterdagochtenden van 10.00 – 12.00 uur. Kosten €90,-
  2. 6 repetities van het Nieuw Talent Orkest o.l.v. Simon Boerke. Deze repetities zijn ingepland van 25 mei tot en met 29 juni, wederom op de zaterdagochtenden van 10.00 – 12.00 uur INCLUSIEF 6 instrumentale lessen in een klein groepje van eenzelfde instrumentengroep. Deze lessen worden ingepland al gelang de beschikbaarheid van de desbetreffende docent. De lesdagen- en tijd worden z.s.m. bekend gemaakt. Kosten €150,-Graag voor 6 april inschrijven via de website, óf voor het Nieuw Talent Orkest vervolg zonder lessen óf voor het Nieuw Talent Orkest vervolg met lessen.

Meer informatie? Neem contact met ons op via Simon Boerke, 06 – 15686239 of simon.boerke@muziekendansschoolheiloo.nl.

Een deelnemer over Nieuw Talent Orkest:
“Ik wil nooit meer stoppen met samen muziek maken. Ik heb nu de leukste hobby die er is”. Dit orkest wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de muziekverenigingen Caecilia, Eensgezindheid en de Fanfare Showband.

Deze cursus is mede mogelijk gemaakt door:

Datum

mei 25 2024 - jun 29 2024

Tijd

10:00 - 00:00

Locatie

Raadhuisweg 4
Categorie
QR code