De Muziek- en Dansschool Heiloo zoekt per oktober 2023
Docent keyboard/piano m/v

Muziek- en Dansschool Heiloo, de organisatie
De Muziek- en Dansschool Heiloo ligt midden in het groene Heiloo. De afgelopen 60 jaar hebben hier tienduizenden leerlingen een instrument leren bespelen, gedanst, musicallessen gevolgd, gezongen in een koor of gespeeld in een orkest of ensemble. Belangrijk is dat iedereen hier met plezier (samen) bezig kan zijn. We organiseren voorspeelavonden en evenementen. De cursisten waarderen de docenten met een gemiddeld rapportcijfer van bijna een 9.  

Met wie?
Bij de Muziek- en Dansschool Heiloo werken ongeveer 30 medewerkers. Wil je weten wie? kijk hier. 

Wie zoeken wij?
Ben jij afgestudeerd aan het conservatorium of volg je daar nog een opleiding? De afdeling piano groeit al een tijd uit zijn jasje. Als docent piano en keyboard krijg je de kans om muzikale talenten te ontwikkelen, technieken aan te leren en een liefde voor muziek over te brengen aan enthousiaste cursisten. We verwelkomen vernieuwende lesmethoden en programma’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van onze cursisten. Doe met ons mee en maak samen met ons muziek! 

Solliciteren? 

Ben jij piano/keyboarddocent en vind je het leuk deel uit te maken van een gezellig team met professionele muziekdocenten? Solliciteer dan op deze functie! Dat kan tot en met 1 september 2023. 

Muziek- en Dansschool Heiloo biedt
Het team van de Muziek- en Dansschool Heiloo is een leuk en enthousiast team: dat werd onlangs tijdens een brainstorm met het personeel weer eens bekrachtigd. Iedereen in Heiloo en omstreken mag meedoen bij ons: ongeacht afkomst, gender, leeftijd en/of geaardheid. Het gaat bij ons om samen afstemmen en plezier maken. Uitstekende muzieklessen en goed geleid samenspel, koorzang en acteerspel: dat is waar we voor staan en gaan. Het hebben van een eigen podium in het hart van het gebouw werkt daarin ondersteunend. Grotere en/of bijzondere optredens verzorgen we op de grotere, professionele podia in Heiloo en omstreken. Vanaf januari 2024 gaat het pand verbouwd en opgeknapt worden. Tijdens de verbouwing gaat alles gewoon door, en verhuizen we tijdelijk naar het ‘oude gemeentehuis’ in Heiloo. Je kunt aan de slag als ZZP’er of in dienst. Net wat je wilt. De meeste schoolvakanties zul je vrij hebben. Tenzij je wilt gaan optreden met de cursisten in die periodes.  

Praktische informatie over de procedure
Je kunt jouw motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar het mailadres info@muziekendansschoolheiloo.nl t.a.v. Claudia Canetoli. Hier kan je ook terecht met vragen over de functie.