PODIUMKUNSTJES – SCHOOLAANBOD

Verrijk uw schoolthema met muziek, dans of theater. 

Over mooie dromen kun je samen een rijmpje maken, zingen of op passende muziek bewegen, nare dromen leef je uit in een griezel- of heksendans. Wat te denken aan een spectaculaire optocht met zelf gemaakte muziekinstrumenten, voordat je aan het riddertoernooi op het schoolkasteel begint! En de modeshow met je prachtige kleren van recycled materiaal loop je niet zomaar: daar hoort een echte choreografie bij en het oefenen van de kunst van het presenteren!

Werkt uw groep, bouw of school aan een thema en wilt u dit aanvullen met zingen, dansen, acteren, muziek maken en knutselen? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is altijd een expressievorm te vinden waarmee thema’s een actieve invulling kunnen krijgen. De diversiteit aan invalshoeken geeft kinderen genoeg ruimte voor motivatie, fantasie, eigen inbreng en creativiteit.

Dit project is een aanbod op maat. Daarmee kunnen tegelijk verschillende kunstdisciplines, in huis gehaald worden. De omvang en inhoud bepaalt u zelf in overleg met de docent van de Muziek- en Dansschool Heiloo. De docent ontwikkelt daarna een les of lessenserie en voert deze uit in de groepen. Een presentatie op school (of in de Muziekschool) kan het thema passend afsluiten.

 

De kinderen leren: creativiteit, oplossend vermogen en vaardigheden te ontplooien d.m.v. diverse kunstdisciplines hun schoolthema’s vorm te geven.
Voorbereiding: voorgesprek met de muziek- en dansdocent.

Doelgroep alle groepen
Tijdsduur in overleg met de docent, van een eenmalige activiteit tot een gehele cursus
Accommodatie klaslokaal
Periode op afspraak
Aantal leerlingen maximaal 8 kinderen per groep
Tarieven zie overzicht