MUSICAL

Zing jij thuis voor de spiegel de sterren van de hemel, zing en dans je mee op je favoriete liedjes en speel je graag toneel? Heb je altijd al eens in een musical willen spelen en willen schitteren op het podium? Dan is onze musicalles echt wat voor jou!

In de musicallessen krijg je les in de drie musicaldisciplines: zang, spel en dans/beweging. Je leert hoe je het verhaal van een liedje kunt vertellen, hoe je verschillende personages kunt spelen en hoe je jezelf op het podium presenteert.

We treden op met onze eigen musicals, waarin we zingen, acteren én dansen!

Elk jaar brengt de musicalgroep een nieuwe musical op de planken waarbij alles wat je in de lessen geleerd hebt in de praktijk gebracht wordt. Deze musical wordt door de docente zelf geschreven en is dus helemaal aangepast op de individuele talenten van onze musicalsterren.

Om de kinderen nóg beter voor te bereiden op de musicalvoorstelling zijn bij de musicallessen ook individuele zanglessen (in twee- of drietallen) inbegrepen. Gedurende het lesjaar krijgt ieder kind tienmaal een half uur extra zangles buiten de reguliere musicalles om. Zo kunnen de kinderen zich nog meer ontwikkelen en kunnen ze vol zelfvertrouwen het podium op!

 

We hebben altijd plek voor nieuw talent. Ervaring is niet nodig, breng vooral je eigen talent en enthousiasme mee. Inschrijven is het hele jaar mogelijk. Als er nog plaats is kan er ook gedurende het schooljaar worden gestart. Kom een keertje langs voor een proefles.

musical lessen Muziek- en Dansschool Heiloo
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 17.30 – 18.30 uur
vanaf januari 17.30 – 18.45 uur
zanglessen in overleg op woensdag
Aantal lessen: 36x
Docenten: Sanne Mallant (zang, spel en beweging/dans)
Tarieven en lesvormen: zie overzicht