MINIMUSICAL

Zing je thuis de sterren van de hemel? Verzin je graag toneelstukjes en dansjes of geef je misschien al hele voorstellingen voor je ouders en familie? Dan is onze minimusicalles echt wat voor jou!

In de minimusicallessen leer je de basisregels van de drie musicalonderdelen: zingen, acteren en dansen. Je leert hoe je het verhaal van een liedje kunt vertellen, hoe je verschillende typetjes kunt spelen en hoe je jezelf op het podium presenteert. Daarnaast hebben we natuurlijk een hoop plezier!

We treden op met onze eigen musicals, waarin we zingen, acteren én dansen!

Een aantal keren per jaar gaan we het podium op met onze eigen minimusicalpresentaties. Voor deze presentaties maken we gebruik van bekende verhalen en musicals. We treden bijvoorbeeld op tijdens een kerstconcert, de open dag, ergens buiten de muziekschool en natuurlijk in de muziekschool zelf. Dan treden we op op een echt podium, met theaterverlichting, microfoons en het leukste: publiek!

De lessen hebben een heel veilige en gezellige sfeer, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om op een leuke manier de eigen grenzen op te zoeken en zich te ontwikkelen. Er worden geen hoge eisen gesteld: breng vooral je eigen talent en enthousiasme mee!

 

De minimusicallessen zijn een goede voorbereiding op de musicallessen vanaf 9 jaar. Inschrijven is het hele jaar mogelijk. Als er nog plaats is in de groep kan er ook gedurende het schooljaar worden gestart.

minimusical lessen Muziek- en Dansschool Heiloo
Leeftijd: 6 tot 9 jaar
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 15.45 – 16.30 uur (minimusical 1)
16.30 – 17.15 uur (minimusical 2)
Aantal lessen: 36x
Docenten: Sanne Mallant
Tarieven en lesvormen: zie overzicht