In de musicallessen krijg je les in zang, spel en dans. De lessen hebben een veilige, gezellige sfeer, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om de eigen grenzen op te zoeken en zich te ontwikkelen. Een aantal keren per jaar gaan de leerlingen het podium op om alles uit de lessen in de praktijk te brengen en zich te presenteren in een echte musicalvoorstelling.

Bij de mini-musical gaan we een paar keer per jaar het podium op met korte eigen geschreven musicalpresentaties om te laten zien waar wij in de lessen mee bezig zijn.

Op 10 juni wordt deze musicalklassieker opgevoerd door de Muziek-en Dansschool Heiloo in Theater de Beun onder leiding van Simon Brommer. De wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen.

Annie De Musical
In Annie de musical volgen we, hoe kan het ook anders, het weesmeisje Annie. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie vele tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer de miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Docent: Simon Brommer
Leeftijd: 8-9 jaar
Start: dinsdag 6 september (13.09 valt uit)
Lestijd: 15.30 uur – 16.30 uur 
Aantal lessen: 36 lessen

Muziek- en Dansschool Heiloo vierde op 8 januari 2022 haar 60ste verjaardag. Daarom werden bewoners en bezoekers van een viertal ouderencentra op zaterdag 9 april 2022 getrakteerd op live muziek door cursisten en docenten.

Op het filmpje een deel van de musicalgroep vrolijk op weg naar een verzorgingstehuis in Heiloo😁  voor een optreden met liedjes uit Ja Zuster, Nee Zuster.