In de musicallessen krijg je les in zang, spel en dans. De lessen hebben een veilige, gezellige sfeer, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om de eigen grenzen op te zoeken en zich te ontwikkelen. Een aantal keren per jaar gaan de leerlingen het podium op om alles uit de lessen in de praktijk te brengen en zich te presenteren in een echte musicalvoorstelling.

Bij de mini-musical gaan we een paar keer per jaar het podium op met korte eigen geschreven musicalpresentaties om te laten zien waar wij in de lessen mee bezig zijn.

Op 14 juni hebben de mini-musicalsterren geschitterd in de musical Ja zuster, Nee zuster (6 – 9 jaar). Een geweldige musical met liedjes van Annie M.G. Schmidt. Het verhaal speelt zich af in een ‘rusthuis’, waar verschillende grappige, leuke (en een klein beetje gekke) mensen wonen die in de gaten gehouden worden door de baas van het huis, Zuster Klivia.

Docent: Simon Brommer
Leeftijd: 8-9 jaar
Start: dinsdag 6 september (13.09 valt uit)
Lestijd: 15.30 uur – 16.30 uur 
Aantal lessen: 36 lessen

Muziek- en Dansschool Heiloo bestaat 60 jaar. Daarom werden bewoners en bezoekers van een viertal ouderencentra op zaterdag 9 april getrakteerd op live muziek door cursisten en docenten.

Op het filmpje een deel van de musicalgroep vrolijk op weg naar een verzorgingstehuis in Heiloo😁  voor een optreden met liedjes uit Ja Zuster, Nee Zuster.
Het jubileumseizoen is geopend!