Mini-musical (6-7 jaar)

In de musicallessen krijg je les in zang, spel en dans. De lessen hebben een veilige, gezellige sfeer, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om de eigen grenzen op te zoeken en zich te ontwikkelen. Een aantal keren per jaar gaan de leerlingen het podium op om alles uit de lessen in de praktijk te brengen en zich te presenteren in een echte musicalvoorstelling.

Een paar keer per jaar gaan we het podium op met korte eigen geschreven musicalpresentaties om te laten zien waar wij in de lessen mee bezig zijn. De kinderen maken in de musicallessen op een leuke manier kennis met de drie musicaldisiplines: spel, dans en zang.

Op 14 juni hebben de mini-musicalsterren geschitterd in de musical Ja zuster, Nee zuster (6 – 9 jaar), zie het filmpje hieronder. Een geweldige musical met liedjes van Annie M.G. Schmidt. Het verhaal speelt zich af in een ‘rusthuis’, waar verschillende grappige, leuke (en een klein beetje gekke) mensen wonen die in de gaten gehouden worden door de baas van het huis, Zuster Klivia.

Docent: Simon Brommer
Leeftijd: 6-7 jaar
Start: dinsdag 6 september 2022 (13.09 valt uit)
Lestijd: 15.30 uur – 16.30 uur 
Aantal lessen: 36 lessen (bij heel cursusjaar)