Vacature
Gastheer/-vrouw (m/v) voor een middag in de week

Muziek- en Dansschool Heiloo, de organisatie
De Muziek- en Dansschool Heiloo ligt midden in het groene Heiloo. De afgelopen 60 jaar hebben hier tienduizenden leerlingen een instrument leren bespelen, gedanst en musicallessen gevolgd. Belangrijk is dat iedereen hier met plezier (samen) bezig kan zijn. Wil je misschien zelfs naar het conservatorium of een andere kunstvakopleiding? Wij kunnen je daarbij goed begeleiden. We organiseren voorspeelavonden, evenementen, wekelijkse speel- en zangbijeenkomsten met onze koren en ensembles. De cursisten waarderen de docenten met een gemiddeld rapportcijfer van bijna een 9. Speerpunten in het beleid zijn onder andere samenspel en verdere samenwerking zoeken met andere culturele organisaties en muziekverenigingen. Ook staat het pand op de nominatie gerenoveerd te worden.

Met wie?
Bij de Muziek- en Dansschool Heiloo werken 31 medewerkers. Wil je weten wie? kijk hier.

Wat houdt het werk in?
Van maandag tot en met vrijdag worden er lessen gegeven op de Muziek- en Dansschool Heiloo, met name in de middag. Tijdens één van deze middagen zorg jij voor een warm onthaal van de cursisten en eventueel hun ouders/verzorgers. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt dat de mensen zich thuis voelen. Je voorziet degenen die wachten van thee of koffie en houdt een oogje in het zeil in de centrale ruimte. Daarnaast verricht je wat hand-en-spandiensten voor de docenten en medewerkers. Zolang er corona-maatregelen actief zijn, geschiedt dit alles conform de richtlijnen van het RIVM.

Wie zoeken wij?
Je hebt een warme persoonlijkheid en bent van nature gastvrij. Je houdt van een praatje en kunt goed overweg met zowel kinderen als volwassenen. Je bent woonachtig in Heiloo of omgeving en bent wekelijks beschikbaar op vaste tijden met uitzondering van de schoolvakanties.

Muziek- en Dansschool Heiloo biedt
Een vrijwilligersfunctie voor 4 uur per week, verspreid over de maandag- en donderdagmiddag in een bruisende culturele instelling. Incidenteel bieden we werk op bijvoorbeeld een open dag of een voorspeelavond. Je maakt onderdeel uit van een gemoedelijk en creatief team dat er samen met de cursisten voor zorgt dat het gebouw zich vult met muziek.

Solliciteren?
Ben je sociaal, openhartig en krijg je energie van andere mensen dan is deze functie zeker iets voor jou! Ben je beschikbaar in de middaguren en af en toe ook in de weekenden (voor hulp bij optredens en Open Dagen)? Solliciteer dan op deze functie! Dat kan tot en met 29 maart 2022.

Praktische informatie over de procedure
Je kunt jouw motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar het mailadres info@muziekendansschoolheiloo.nl t.a.v. Claudia Canetoli. Hier kan je ook terecht met vragen over de functie.