Home Events Open mini-musicalles

Open mini-musicalles

MINI-MUSICAL
Op 6 september starten de mini-musicallessen weer en hebben we een ‘open les’, dus kom langs voor een proefles.
In deze musicallessen krijg je les in zang, spel en dans. De lessen hebben een veilige, gezellige sfeer, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om de eigen grenzen op te zoeken en zich te ontwikkelen. Een aantal keren per jaar gaan de leerlingen het podium op om alles uit de lessen in de praktijk te brengen en zich te presenteren in een echte musicalvoorstelling.
Bij de mini-musical gaan we een paar keer per jaar het podium op met korte eigen geschreven musicalpresentaties om te laten zien waar wij in de lessen mee bezig zijn.

Docent: Simon Brommer
Leeftijd: 8-9 jaar
Start: dinsdag 6 september (13.09 valt uit)
Lestijd: 15-15 uur – 16.15 uur 
Aantal lessen: 36 lessen
Inschrijven – Muziek en Dansschool Heiloo

MUSICALPRODUCTIEGROEP
Op 6 september start de musicalproductiegroep weer. Bij de musicalproductie spelen we elk jaar een volwaardige musical voorstelling. Vorig cursusjaar was dit de musical Sjakie’s Chocolade. Een humoristische musical, gebaseerd op het boek ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ van Roald Dahl.
Tijdens de lessen wordt er ook specifiek aandacht geschonken aan zang om de kinderen goed voor te bereiden op de voorstelling. Met deze zanglessen kunnen de kinderen zich nog beter ontwikkelen en kunnen ze ook op dat vlak vol zelfvertrouwen het podium op.
Docent: Simon Brommer
Leeftijd: 9+
Start: dinsdag 6 september 2022
Lestijd: 16.15 uur – 17.15 uur
Aantal lessen: 36 lessen
Inschrijven – Muziek en Dansschool Heiloo

Datum

sep 06 2022
Verlopen!

Tijd

15:15 - 16:15
Categorie
QR code