Home Events Prijsvraag: wie verzint een nieuwe naam voor de Muziek- en Dansschool Heiloo?

Prijsvraag: wie verzint een nieuwe naam voor de Muziek- en Dansschool Heiloo?

Wie verzint onze nieuwe naam en wint een half jaar lang gratis muziekles?*

Onze naam: Muziek- en Dansschool Heiloo is – net als het pand – aan vernieuwing toe. Na de verbouwing, zijn we namelijk meer dan een muziek- en dansschool. We vertegenwoordigen dan alle podiumkunsten: muziek, dans, theater, musical en theatertechniek. Daarnaast wordt het een plek waar iedereen welkom is: jong en oud. We willen aanbod voor alle leeftijden. Ook muziekverenigingen en amateurverenigingen zijn en blijven welkom bij ons. Zoals het NHJO, Alkmaars Symfonie orkest, De Theaterbende, Heilooër Kamerorkest, stichting Oude Muziek, externe koren et cetera! Maar, het wordt ook een plek waarvandaan we activiteiten en workshops elders in Heiloo organiseren: heel Heiloo en omstreken is namelijk ons podium! Denk aan evenementen maar ook aan optredens en aanbod op scholen, in verzorgingshuizen, evenementen et cetera. Bekijk de filmpjes op onze website voor een goede sfeerimpressie van het nieuwe pand.

Hoe werkt het?
Je kunt jouw idee en motivatie voor de nieuwe naam insturen vanaf woensdag 6 september tot maandag 6 november 2023 via deze link.

Wat gaan we met de nieuwe naam doen?
Natuurlijk komt de nieuwe naam op het gebouw en in alle communicatie-uitingen. Verder komt er een nieuw logo en worden alle communicatiemiddelen (social media, de website, brochures et cetera) daarmee aangepast: een nieuwe huisstijl.
Wie beoordeelt wat de naam wordt?
Een comité dat bestaat uit een afvaardiging van medewerkers, directie en rvt-leden, beoordeelt de naam. Als er een klinkende naam tussen zit waar niemand over twijfelt: geven we daar een klap op.

Kernwoorden die de nieuwe plek beschrijven zijn:

— In verbinding, samen
— Gastvrije plek
— Voor podiumkunsten (muziek-, zang, dans-, musical, koren, orkesten et cetera) een ontmoetingsplek voor iedereen
— Centrale plek in Heiloo van waaruit podiumkunsten(educatie) voor amateurs en talent wordt georganiseerd
— Iedereen mag meegenieten, zich welkom voelen
— Het gebouw zit aan Het Veld nummer 1 Heiloo
— Puntdakjes (typisch Heilloos)

*Niet onbelangrijk: de prijs!
Een half jaar lang gratis muziekles ter waarde van € 250,- te besteden aan muziek-, zang-, dans- en/of musicalles. Het bedrag moet voor januari 2025 besteed zijn. Het gehele bedrag (incl. besteding bij MDH) is ook te schenken aan iemand anders.

Datum

sep 06 2023 - okt 02 2023
Verlopen!
Categorie
QR code