Open les Music Production

Op 20 juni gaan de deelnemers van de Music Production workshop hun tracks laten horen o.l.v. Daan Rodenburg, dit keer met laptops als instrument. De open les start om 20.00 uur.

Daan is opgegroeid in Heiloo en bekend onder artiestennaam TRANS:T. Hij heeft onder het platenlabel van Martin Garrix een track uitgebracht én heeft vorig jaar de Demolition XXV muziekcompetitie tijdens Amsterdam Dance Event gewonnen en dit jaar de remix contest van Julian Jordan. Als geen ander kan Daan je de fijne kneepjes leren als het gaat om het maken van beats op de laptop! In deze workshop word je wegwijs gemaakt in het programma Ableton en leer je alles over het maken van muziek op je laptop, net zoals jouw favoriete DJ/Producers. Van de basis met eenvoudig eigen loops of simpele tracks maken, tot het creëren van een volledig eigen productie of een remix.

Wil jij volgend seizoen ook deelnemen aan de workshop Music Production maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al enige ervaring en zoek je juist advies van een professional uit het vak over hoe je je producties kunt verbeteren? In beide gevallen zit je goed bij de Muziek-en Dansschool Heiloo. Kijk hier op de website voor meer informatie en om aan te melden.

Informatie workshop:
Leeftijd: 10+
Start: februari 2025
Tijd: 19.00 – 20.30 uur Let op: De eerste les zal 2 uur duren van 19.00 tot 21.00 uur.
Kosten: €160,-
Docent: Daan Rodenburg

Datum

jun 20 2024

Tijd

20:00 - 20:30

Locatie

Raadhuisweg 4
Categorie
QR code