Home Events Open Dag Volwassenen

Open Dag Volwassenen

Op zaterdag 21 januari van 10 – 12:30 uur organiseert de Muziek- en Dansschool een Open Dag (compleet met koffieconcert!) voor volwassenen.

We horen het zo vaak: had ik vroeger maar een instrument leren bespelen… U bent echter nooit te oud om met een muziekinstrument aan de slag te gaan of om te dansen en te zingen. En als u vroeger wel een instrument heeft bespeeld, is het fijn om de draad weer op te pakken. Dat kan door het volgen van lessen, of door te gaan spelen/zingen in een ensemble, bij een muziekvereniging, koor of orkest. Een fantastische ontspanning, goed voor uw gezondheid (ja echt!) en geweldige hersengymnastiek. Muziek (leren) maken is voor alle leeftijden! Bent u benieuwd naar het aanbod? Kom dan de 21ste langs.

Vanaf 10.00 uur begint de inloop met een kopje koffie/ thee met wat lekkers. Om 10.30u is er een presentatie op het podium van diverse instrumenten door leerlingen en docenten, waarna u diverse instrumenten kunt bekijken en eventueel bespelen.

PROGRAMMA

 10.00 – 10.30 Inloop met een kopje kopje/thee en versnaperingen• 10.00 – 12:30 Informatiemarkt waarbij de muziekverenigingen Eensgezindheid, Caecilia, Fanfare Showband Heiloo en het Heilooër Kamerorkest aanwezig zijn
• 10.30 – 11.15 KOFFIECONCERT met optredens van diverse ensembles (cursisten en docenten)
• 11.30 – 12.30 Proeflessen muziek, zang en ensembles.

Heeft u interesse in het bespelen van een instrument of bijvoorbeeld in ons Dameskoor Cantare, Dwarsfluitensemble van Martin, Dwarsfluitensemble van Anke, Jazz ensemble, Popkoor Hitchmen, Song&Chanson koorStrijkersensemble kom dan langs bij ons aan Het Veld 1.

Aanmelden hoeft niet, kom gezellig langs de 21ste. Tot dan!

Datum

jan 21 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:30
Categorie
QR code