Home Events - Muziek en Dansschool Heiloo Mini-musicalfeestje: 6-9 jaar

Mini-musicalfeestje: 6-9 jaar

Een online MiniMusical-les voor kinderen van 6-9 jaar onder leiding van Sanne Mallant. We hebben een leuk programma voor de les samengesteld: met zang, dans, theateropdrachten en een sing-along! Musical je mee? Ook als je nog geen vriendje of vriendinnetje hebt dat bij ons op minimusicalles zit, ben je natuurlijk van harte welkom. Meld je dan aan via info@muziekendansschoolheiloo.nl, dan sturen wij je tijdig een uitnodiging voor de online les, maar vol = vol.

Over de thuislessen
De afgelopen maanden heeft de Muziek- en Dansschool Heiloo haar lessen online gegeven, zo ook de lessen MiniMusical voor kinderen van 6-9 jaar. Met behulp van Zoom en assisterende ouders hebben we de afgelopen tijd nog met succes hele leuke, leerzame én gezellige minimusicallessen kunnen hebben. Zo af en toe schuift er bij de lessen wel eens een gast aan: een broertje of zusje dat stiekem even komt gluren, een poes die even langskomt voor een knuffel van het baasje of een vriendinnetje dat die middag komt spelen. Hartstikke leuk én welkom, die onverwachte gasten. Daarom organiseren we op dinsdag 20 april deze  officiële ‘Vriendjes & Vriendinnetjesles’ voor MiniMusical! Vriendjes, vriendinnetjes, buurkindjes, zusjes en broertjes, nichtjes en neefjes van onze leerlingen: ze mogen allemaal aanschuiven achter de computer en deze les mee komen musicallen (mits de ouders akkoord zijn met al die extra huisgasten natuurlijk én cornaproof!).

Over de musicaldocent
Bij de naam Sanne Mallant gaat misschien een belletje rinkelen. Zij was het die pop, musical én klassieke zang tijdens de Voice of Holland ten gehore bracht. Ze schopte het ver. Ze volgde een musicalopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg.

Aanmelden
De huidige cursisten mogen natuurlijk gewoon aanschuiven. Andere kinderen van 6-9 jaar zijn ook online welkom. Aanmelden kan tot en met maandag 19 april (vol=vol) via het contactformulier ovv minimusicalles, naam, leeftijd deelnemer en e-mailadres.

Datum

apr 20 2021
Verlopen!

Tijd

15:45 - 16:30
QR code