Home Events - Muziek en Dansschool Heiloo Culturele Salon: Museum in het Groen (geannuleerd door onvoorziene omstandigheden)

Culturele Salon: Museum in het Groen (geannuleerd door onvoorziene omstandigheden)

LET OP: Deze lezing wordt door onvoorziene omstandigheden verplaatst, een nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk doorgegeven.

> Tickets €7.50 p.p.

Op uitnodiging van De Culturele Salon verzorgt Adriana González Hulshof, zakelijk directeur van Museum Kranenburgh, op zondag 12 februari een lezing in de Bibliotheek van Heiloo.

Adriana González Hulshof geeft sinds januari 2022 samen met artistiek directeur Colin Huizing leiding aan het team van Kranenburgh, museum voor moderne en hedendaagse kunst in het bosrijke kunstenaarsdorp Bergen. Aan de hand van mooie beelden vertelt ze deze middag over haar ervaringen in het afgelopen jaar, maar ook en vooral over alle spannende plannen voor de groene toekomst van het museum, het tentoonstellingsprogramma en de collectie. Adriana ziet veel groeipotentie voor het ᶦMuseum in het groenᶦ.

Adriana González Hulshof (MX, 1981) is kunsthistoricus en ondernemer. Ze was oprichter en directeur van Amsterdam Art Weekend. Daarnaast heeft ze haar sporen verdiend in het internationale culturele veld, onder meer op het vlak van culturele partnerships, fondsenwerving, publieksbereik en als programmamaker.

Museum Kranenburgh geniet landelijke bekendheid en laat op dit moment twee bijzondere tentoonstellingen zien: Jeroen Henneman – Het leven der dingen met een overzicht van het grote oeuvre van multitalent Henneman, en Waar de zee licht is, gewijd aan de eigen collectie en aangevuld met bruiklenen (beide te zien t/m 10 april 2022).

De Culturele Salon is een initiatief van de samenwerkingspartners Bibliotheek Heiloo, Theater de Beun, Witte Kerk Heiloo en Muziek- en Dansschool Heiloo.

Datum

feb 12 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00
QR code