Home Events Juni: gratis proeflessenmaand en gratis optredens!

Juni: gratis proeflessenmaand en gratis optredens!

Wil jij een instrument gaan bespelen, dansen, meedoen in een musical of zingen maar wil je eerst eens kennis maken met een docent? Neem dan een gratis proefles in juni of kom naar een voorstelling. Gedurende 20 minuten maak je tijdens een muziekles kennis met de docent en mag je het instrument uitproberen. Let op: veel docenten zitten behoorlijk vol, dus hoe eerder je je aanmeldt voor een proefles en voor muzieklessen volgend seizoen, hoe meer kans je hebt op een plekje volgend jaar. Muziekles is trouwens voor alle leeftijden! Wij geven les ‘op maat’. Kun je als volwassene bijvoorbeeld niet elke week, overweeg dan om een 10-rittenkaart te nemen en overleg met de docent wat de mogelijkheden zijn.

Natuurlijk kun je ook een keer meedoen met de danslessen. Wil je weten wat de kinderen en jongeren in de dansgroep doen? Kom dan naar hun voorstellingen (gratis entree): op 5 juli treden ze op. De optredens vinden plaats in de podiumzaal van de Muziek-en Dansschool Heiloo.

Aanvang publiek 16:30Start voorstelling 16:45Afsluiting 17:30/18:00.

De musicalafdeling heeft op 10 juni jl. in Theater de Beun een prachtige voorstelling van Annie Jr. neergezet en de lessen zijn daarmee voor dit seizoen afgesloten. Een proefles volgen kan weer in het nieuwe cursusjaar. Aanmelden voor een musicalproefles kan altijd via het contactformulier.

Als je echt nog helemaal niet weet welk instrument je wilt gaan bespelen, kom dan naar de Open Dag op zaterdag 16 september. Dan zijn (bijna) alle instrumenten en docenten vertegenwoordigd. En… jullie weten het he? Muziek is net zo goed en gezond voor je als sport. Dat heeft wereldwijd onderzoek aangetoond.

GEEF JE OP VOOR PROEFLESSEN TIJDENS DE JUNI-PROEFLESSENMAAND
Meld je hiervoor aan via het contactformulier (geef naam, leeftijd en instrumentkeuze aan) of bel naar 072-5332460, op ma., woens., dond. tussen 14.00 – 17.00 uur (b.g.g. graag mailen!).

Datum

jun 06 - 30 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 21:00
QR code