Home Events JUNI: gratis proeflessen

JUNI: gratis proeflessen

Juni: gratis proeflessenmaand en gratis optredens!Wil jij een instrument gaan bespelen, dansen, meedoen in een musical of zingen maar wil je eerst eens kennis maken met een docent? Neem dan een gratis proefles in juni of kom naar een voorstelling. Gedurende 20 minuten maak je tijdens een muziekles kennis met de docent en mag je het instrument uitproberen. Let op: veel docenten zitten behoorlijk vol, dus hoe eerder je je aanmeldt voor een proefles en voor muzieklessen volgend seizoen, hoe meer kans je hebt op een plekje volgend jaar. Muziekles is trouwens voor alle leeftijden! Wij geven les ‘op maat’. Kun je als volwassene bijvoorbeeld niet elke week, overweeg dan om een 10-rittenkaart te nemen en overleg met de docent wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kun je ook een keer meedoen met danslessen. Wil je weten wat de kinderen en jongeren in de musicalgroep doen? Kom dan naar hun voorstellingen (gratis entree): op 14 juni treedt om 16 uur de minimusical groep (6-9 jaar) op met Ja Zuster Nee Zuster en op 21 juni de Musicalproductiegroep (9+) met Sjakie en de Chocoladefabriek om 17:30 uur.

Ook in juni: ons Veld-Festival! Een feestelijk Festivalletje ter ere van ons 60-jarig jubileum in het park rondom ons gebouw met mooie optredens door bands, orkesten, muziekverenigingen, de Theaterbende, cursisten en docenten. Feest!

Als je echt nog helemaal niet weet welk instrument je wilt gaan bespelen, kom dan naar de Open Dag op zaterdag 3 september. Dan zijn (bijna) alle instrumenten en docenten vertegenwoordigd. En… jullie weten het he? Muziek is net zo goed en gezond voor je als sport. Dat heeft wereldwijd onderzoek aangetoond.

GEEF JE OP VOOR PROEFLESSEN
Meld je hiervoor aan via het contactformulier (geef naam, leeftijd en instrumentkeuze aan) of bel naar 072-5332460, op dins, woens., dond. tussen 14.00 – 17.00 uur (b.g.g. graag mailen!).

Datum

jun 01 - 30 2022
Verlopen!

Locatie

Muziek-en Dansschool Heiloo
QR code