Home Events - Muziek en Dansschool Heiloo Culturele Salon: Toon Tellegen

Culturele Salon: Toon Tellegen

Op uitnodiging van De Culturele Salon geven Toon Tellegen (voordracht), Corrie van Binsbergen (gitaar) en Albert van Veenendaal (geprepareerde vleugel) een Literair concert op zondag 3 oktober, 15.00 uur in de Witte Kerk te Heiloo.

Datum: zondag 3 oktober 2021
Tijd: 15.00 – ca. 16.15
Zaal open: vanaf 14.30 uur
Kosten: €15,- incl. drankje na afloop
Tickets: bestel hier
Voor meer informatie zie de website van de deculturelesalon.nl

De Culturele Salon is een initiatief van de samenwerkingspartners Bibliotheek Heiloo, Witte Kerk Heiloo en de Muziek- en Dansschool Heiloo

In Hemels en Vergeefs staat de poëzie van Toon Tellegen centraal. Lyrische bevlogenheid gecombineerd met absurdisme. Het lijkt niet te kunnen. Maar het kan in de teksten van Tellegen. En die past erg goed bij de composities en improvisaties van de musici. Tekst en muziek gaan in elkaar over, versterken elkaar, contrasteren soms en vormen een lucide geheel. Contemplatief en evocatief. Voor de toehoorder een bijzondere belevenis die stof tot nadenken biedt, schoonheid en troost.

Sinds 2003 werkt Toon Tellegen samen met gitariste/componiste Corrie van Binsbergen in door haar geformeerde ensembles. Met de succesvolle programma’s rond Toon’s dierenverhalen door Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet heeft de groep naam gemaakt bij de Nederlandse en Vlaamse theaters en het Nederlandstalig publiek.

Datum

okt 03 2021
Verlopen!

Tijd

15:00 - 16:15
QR code
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *