Home Events Peter en de Wolf en meer sprookjesmuziek – Een familieconcert

Peter en de Wolf en meer sprookjesmuziek – Een familieconcert

>TICKETS Concert Cultuurkoepel zondagmiddag 14 januari 2024, 14:00 uur: Kaarten zijn te bestellen via: rotarypodiumheiloo@gmail.com onder vermelding van het aantal volwassen- en kinderkaarten én uw adres. De kaarten worden daarna thuis bezorgd. Entree: € 15,- per persoon, kinderen van 6 – 12 jaar € 9,50

Een feestelijk familieconcert boordevol sprookjesmuziek waaronder het wereldberoemde muzieksprookje Peter en de Wolf: dat mag je niet missen! En… een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Voor de pauze speelt Muziekvereniging Caecilia prachtige muziek uit bekende sprookjes. Na de pauze versterken docenten en leerlingen van de Muziek- en Dansschool Heiloo het orkest om het wereldberoemde sprookje Peter en de Wolf van Prokofjev ten gehore te brengen. Dit muzieksprookje is bij het grote luisterpubliek het meest bekende werk van deze Oekraïense componist. Reken maar dat de meeste opa’s, oma’s en ouders in hun jeugd graag luisterden naar Peter en de Wolf. Het is namelijk geschreven om kinderen vertrouwd te maken met de klanken van de verschillende muziekinstrumenten. Het sprookje wordt voorgedragen door de Heiloose Marius Prein en alle dieren en personen in het stuk worden vertolkt door instrumenten. Met recht dus een feestelijk en sprookjesachtig concert waar de hele familie van kan genieten!

Dit concert wordt georganiseerd door de Rotary Club Heiloo met medewerking van Muziekvereniging Caecilia en de Muziek- en Dansschool Heiloo. De opbrengst gaat naar het goede doel: Vierhetleven. Vierhetleven zorgt er voor dat ouderen, die niet alleen willen of kunnen gaan, kunnen genieten van een culturele voorstelling. Ze worden van huis opgehaald en uiteraard ook weer netjes afgeleverd door vrijwilligers.

Verteller: Marius Prein
Dirigent Caecilia: André Elders
Arrangementen Peter en de Wolf: Steffen Snip (onze saxofoon/klarinet docent)

Datum

jan 14 2024
Verlopen!

Tijd

14:00

Locatie

Cultuurkoepel
Landgoed Willibrordus
Categorie

Organisator

Rotary Heiloo
QR code