Home Events - Muziek en Dansschool Heiloo Evenementen Afsluitingsconcert seizoen 2024-2025

Afsluitingsconcert seizoen 2024-2025

Presentatie in de Witte Kerk
Op donderdagavond 4 juli, aanvang 19.00 uur, organiseren we een afsluitingsconcert in de Witte Kerk. Een concert waarin de gelegenheidsensembles van de samenspelweken laten horen wat er geleerd is én ter afsluiting van dit speciale seizoen aan de Raadhuisweg 4, dus SAVE-THE-DATE.

Samenspelweken
Tijdens de samenspelweken leer je om samen te spelen in een orkestje/ensemble of popgroep. Alle cursisten krijgen de mogelijkheid om zich op te geven voor deelname aan één van de bestaande ensembles, deze zijn te vinden op de website en op het whiteboard bij de ingang. De cursisten kunnen zich daar in overleg met de eigen docent(en) inschrijven voor een ensemble. De lessen maken plaats voor deelname aan een van deze gelegenheidsensembles. Jaarlijks organiseren we deze samenspelweken. Door samen te spelen, krijgt het eigen spel vaak ook een boost. Maar het is vooral heel leuk! De samenspelweken worden afgesloten met een superleuke avond waarin de ensembles laten horen wat ze in die 2 weken hebben geleerd.

Ook volwassenen mogen meedoen aan enkele ensembles. Bij de jeugd tot 21 jaar is het in plaats van de lessen. Volwassenen kunnen gewoon als ‘extra’ eens meedoen aan een orkest/ensemble. Je kunt je met jouw docent inschrijven in de hal van de muziekschool (op het whiteboard hangen inschrijfformulieren).

 

Datum

jul 04 2024

Tijd

19:00

Locatie

De Witte Kerk Heiloo
De Witte Kerk Heiloo
Categorie
QR code