Will van Toor

Will van Toor is drummer en drumleraar in hart en nieren. Hij heeft al jaren een grote lespraktijk aan de Muziek- en Dansschool Heiloo. Hij heeft vele leerlingen stevig leren drummen: waaronder onze andere drumdocent (Peter Biesheuvel) die ooit als jochie les gehad van Will.

Met een vader die saxofoon speelde in een muziekvereniging, kwam Will al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Hij voelde zich al direct aangetrokken tot het slagwerk. Vanuit de schoolbanken ging hij naar het Conservatorium. .
In die tijd speelde hij in verschillende bands en trad hij veel op. Nadat hij deze opleiding met succes had afgerond is hij gaan lesgeven op de muziekschool Opmeer, Lelystad, Alkmaar en Heemskerk.
Op dit moment geef ik nog met veel plezier drumles bij de Muziek-en Dansschool Heiloo. Het boeiende van lesgeven is de omgang met leerlingen, het proberen te ontdekken wat hun sterke kanten zijn en het verder ontwikkelen op muzikaal gebied. Ik ben nog steeds actief als drummer in verschillende bands en treed daarmee ook regelmatig op. Kom gerust eens langs om eens te kijken hoe het er in een les aan toe gaat.

Drumlessen bij Will van Tor: