Camilla Alfieri is een zangeres uit Haarlem. Sinds 2013 is ze werkzaam als zangdocente voor individuele zanglessen en groepslessen. Het is voor haar belangrijk dat men plezier heeft, zich vrij voelt om dingen te proberen en alles uit zichzelf te kunnen halen. Daarin staat techniek voorop, je moet op een veilige manier jouw stem kunnen gebruiken. Er komen verschillende methodes voorbij, die aangepast worden op wat de leerling nodig heeft. Als leerling krijg je dus les op maat.
De veelzijdigheid in haar repertoire heeft ze te danken aan de afgelopen jaren waarin zij non-stop bezig is geweest met spelen in verschillende bands. Zo heeft ze haar eigen gitaar- zang duo, Late Night Serenade, speelt ze in verschillende coverbands en doet ze veel sessie werk. De afgelopen jaren was zij te zien op Haarlem Jazz, Bevrijdingspop, Beeckestijnpop en andere festivals. Tevens is ze afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht. In 2016 bracht ze met haar band
MAELAND haar eerste EP uit, waarvan 2 singles in de top-40 van nieuwkomers terecht kwamen. In 2017 speelde ze met Theater van het Sentiment in vele theaters door het hele land. Ook is ze werkzaam als voice-over en spreekt ze reclames en bedrijfsvideo’s in.


Wil je zien wat ze zoal doet? Hieronder een aantal links van een paar projecten.