Rap workshop

Rap workshop

Rap is niet meer weg te denken uit de muziekwereld anno 2019. Namens de Muziek- en Dansschool Heiloo zijn wij dan ook razend enthousiast om mede te delen dat wij vanaf eind april ook raplessen aanbieden. In 7 weken ga jij leren hoe je een track kan maken en deze live kan performen. Ook kan jij van het artiestenleven proeven door middel van het uploaden van je 1e single, een fotoshoot en een liveshow en wie weet is dit wel het startschot van een glansrijke carrière!
De workshop reeks is onder begeleiding van Rens. Een jonge artiest die heeft gestaan op podia van o.a. de Melkweg, DeLaMar theater & de Uitmarkt Amsterdam en vermeldingen op o.a. Puna en FunX. Daarnaast is hij de frontman van de muziekformatie GLISS en organiseert hij evenementen voor jong talent met zijn collectief L.E.F.
Ben jij tussen de 13 en 18 jaar schrijf je dan in! Voor meer informatie en/of aanmelden check: www.muziekendansschoolheiloo.nl/rapcursus/

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.