(Wees)Kinderen gezocht voor onze nieuwe musical!

Na de kerstvakantie starten we met onze musicalgroep weer met een superleuke musical. Dit jaar wordt dat de musical ZWAAR BESTAAN!, gebaseerd op de bekende film Annie. Een vrolijk, grappig én ontroerend verhaal, met een flinke dosis brutaliteit! Een musical vol leuke personages, zoals de brutale en ondeugende weeskinderen Annie, Pepper, Molly en Tessie, de gemene eigenares van het weeshuis Miss Hannigan en de miljonair Warbucks met zijn charmante assistente Grace. 
 

Sta jij straks ook op ons podium?

Ook zin om te acteren, zingen en dansen in deze superleuke musical? Geef je dan snel op, want we hebben nog plek voor een aantal spelers van 9 t/m 13 jaar! 
De kinderen krijgen van zangeres en docente Sanne Mallant les in acteren, zang en musicaldans. De lessen zijn wekelijks op dinsdag van 17.30 tot 18.45u. Daarbij komen nog een aantal privézanglessen op de woensdagmiddag. 
 
Net te jong voor de musical ZWAAR BESTAAN, maar wel zin in leuke musicallessen? Ook in onze minimusicalgroep (6 t/m 9 jaar) hebben we nog plek voor een paar spelers. 
 
Meer informatie over de musical- en minimusicallessen vind je hier (musicalgroep) en hier (minimusical). 

Geen reactie's

Geef een reactie