DANSWORKSHOP 50+

DANSWORKSHOP 50+

Op 8 december kan je je opgeven voor de Dansmix 50+

Dansen een manier om fit te blijven? In deze workshop krijg je een mix van klassiek, modern en jazz. Gegeven door enthousiaste dansdocente Saskia van der Kreke. Welkom met en zonder danservaring. Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding en het liefst balletschoenen of anders sokken.  

De kosten zijn 25 euro voor 1,5 uur.  Betaling gaat via een factuur die je via de mail opgestuurd krijgt.

De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen. Je krijg een week van tevoren te horen of de workshops doorgaan. Je kan tot 24 uur van tevoren afzeggen, daarna is geen restitutie geldig.  Geef je meteen op en verzeker jezelf van een plekje. Kom samen met een vriendin, buren en zussen een workshops doen!

Stuur ons even een mailtje met je NAW-gegevens, dan zetten we je op de inschrijvingenlijst.

Geen reactie's

Geef een reactie