NIEUW: DANSWORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN

27 oktober starten wij met een Flamenco workshop. Flamenco komt uit Andalusië, Zuid Spanje, maar wordt inmiddels in de hele wereld gedanst. In de workshop leer je de basistechniek van de vurige Flamenco en een korte danscombinatie. In een sfeervolle, gezellige sfeer met docente Tina Castillo. Kledingadvies: Gesloten schoenen,  met een stevige hak (geen profielzool, sandalen, stilettohaken). Rok mag, maar hoeft niet.

Op 10 november is de workshop Charleston Burlesque: swing and tease, Flappergirls! Je leert in anderhalf uur een uptempo choreo met charleston en burlesque bewegingen, energiek, cheeky en sexy. We gaan dansen op de muziek Green Hill, The Charleston, in de stijl van de jaren 20. De leuke docente is Cerise Noir. Kledingadvies: jurkje waar je lekker in kan bewegen.

Op 8 december kan je je opgeven voor de Dansmix 50+ Dansen een manier om fit te blijven? In deze workshop krijg je een mix van klassiek, modern en jazz. Gegeven door enthousiaste dansdocente Saskia van der Kreke. Welkom met en zonder danservaring. Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding en het liefst balletschoenen of anders sokken.  

De kosten zijn 25 euro voor 1,5uur.  Betaling gaat via een factuur die je via de mail opgestuurd krijgt. Korting bij meerdere workshops! De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen. Je krijg een week van tevoren te horen of de workshops doorgaan. Je kan tot 24uur van tevoren afzeggen, daarna is geen restitutie geldig. 

Geef je meteen op en verzeker jezelf van een plekje.

Kom samen met een vriendin, buren en zussen een workshops doen!

Stuur ons even een mailtje met je NAW-gegevens, dan zetten we je op de inschrijvingenlijst.

Geen reactie's

Geef een reactie