Fotoverslag Open Dag

Op zaterdag 8 september 2018 hielden we bij de Muziek- en Dansschool Heiloo een Open Dag. Tussen 11.00 en 14.00u openden wij de deuren voor iedereen die bij ons een kijkje wilde komen nemen.

Tijdens de Open Dag konden bezoekers genieten van diverse optredens, workshops en open lessen. Op ons podium verschenen het Elements Kwintet met enkele van onze eigen getalenteerde docenten en onze docenten Jan Jaap Langereis, Anke Buringa en Madelon Kooij met een optreden op blokfluit, dwarsfluit en klarinet. Het Senioren Jazz Combo swingde er op los onder leiding van Remmert Tromp en (oud-)leerlingenband Cat-Wise! sloot de Open Dag knallend af met een stevig rock-optreden. Voor de deur van ons gebouw werd daarnaast nog een workshop gegeven om mensen een voorproefje te geven van onze nieuwe cursus Vat Cool. En uiteraard werden er in alle lokalen open lessen gegeven aan ieder die een instrument uit wilde proberen.

Een superleuke en muzikale Open Dag dus! Alle zoetekauwen onder de bezoekers konden bovendien ook nog genieten van een lekker ijsje van ijssalon Di Fiorentina, die voor de gelegenheid hun ijskar bij ons in de muziekschool had geparkeerd.

Bekijk hier de foto’s van deze leuke middag!

[Not a valid template]

 

Geen reactie's

Geef een reactie