Decor knutselmiddag musicalgroep

Aanstaande zaterdag speelt onze musicalgroep de voorstelling ‘You’re the one that I want’. Hier hebben zij samen met docente Sanne Mallant het hele jaar heel hard voor gerepeteerd. Maar voordat het zover is moest er ook nog even wat decor gemaakt worden. Vanmiddag kwam bijna de hele musicalgroep samen om decor te knutselen.

Met de hulp van een paar behulpzame moeders zat onze musicalgroep op het grasveld naast de muziekschool ontzettend hard te werken. Onder het genot van koude glazen limonade en spekkies, dat wel.

En het resultaat mag er wezen! Er zijn een aantal hele mooie decorstukken gemaakt. Benieuwd? Kom dan vooral kijken zaterdag, naar het decor, maar vooral naar onze musicalsterren. Kaartjes zijn te koop bij de administratie.

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.