Minimusicals

Zing jij thuis de sterren van de hemel? Verzin je graag toneelstukjes en dansjes of geef je misschien al hele voorstellingen voor je ouders en familie? Dan is de minimusicalles echt wat voor jou!
De minimusicallessen zijn voor kinderen van 6-9 jaar die graag willen zingen, swingen en toneelspelen. In de lessen leer je de basisregels van zingen, toneelspelen en dansen. Je leert hoe je het verhaal van een liedje kunt vertellen, hoe je verschillende typetjes kunt spelen en hoe je jezelf op het podium presenteert met zang, spel en dans. Daarnaast hebben we natuurlijk een hoop plezier!
Een aantal keren per jaar gaan we het podium op met onze eigen minimusicalpresentatie, zodat je alles kunt laten zien wat je in de lessen geleerd hebt. Voor deze presentaties maken we gebruik van bekende verhalen en musicals, hier maken we een korte eigen voorstelling van. We treden bijvoorbeeld op tijdens een kerstconcert, de open dag, ergens buiten de muziekschool en natuurlijk in de muziekschool zelf, op een echt podium met theaterverlichting, microfoons en het leukste: publiek!

Geef je nu op voor de minimusical, dan sta jij binnenkort ook op het podium!

De lessen hebben een heel veilige en gezellige sfeer, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om op een leuke manier de eigen grenzen op te zoeken en zich te ontwikkelen. Er worden geen hoge eisen gesteld: breng vooral je eigen talent en enthousiasme mee!

Kom vrijblijvend een (gratis) proeflesje meedoen!

Inschrijven is het hele jaar mogelijk.
Als er nog plaats is kan er ook gedurende het schooljaar worden gestart.

 

Leeftijd: 6-9 jaar
Lesdag: Dinsdag
Lestijd: 15:45 – 16:30 uur / 16:30 – 17:15 uur
Docent: Sanne Mallant
Lestarief: Klik hier voor de Tarieven pagina